Resultaat één week campagne

Wat een drukte! Op mijn campagnewebsite, in mijn mailbox, maar ook in mijn hoofd én agenda. En dat na één campagneweek. De ‘droombaan’ is nog niet binnen, maar de campagne is voor mij nú eigenlijk al geslaagd. Maar… the show goes on! Toch alvast een terugblik op de eerste week.

Blad aan boom in Deventer | Wendyext (wendyext.nl)Droom wordt realiteit

De eerste opbrengsten zijn voor mij boven alle verwachtingen! Stiekem, als in een dagdroom, had ik natuurlijk gehoopt dat mensen ook echt in beweging zouden komen en er zelfs werkgevers bij me zouden aankloppen. Maar nu dat alles én meer bewaarheid is, is het… vooral even flink aanpezen om alle reacties om te zetten in daden ;).

Het weekresultaat

Een aanbod voor een leuke communicatie-adviesklus, verwijzingen naar enkele interessante en passende vacatures/werkgevers, een sollicitatiegesprek, een (aankomend) interview op marketingfacts.nl, benaderd worden door onder meer een intermediair en werkgever én ontzettend leuke reacties van (oud)collega’s, interne klanten (managers), vrienden en bekenden, die hun oren en ogen voor me open houden. Dát heeft mijn campagne me in de eerste week al opgeleverd.

Websitestatistieken

En dan de websitestatistieken, die rezen ook de pan uit, al na de eerste campagnedag (bron: StatPress Visitors / Google Analytics). De resultaten na één week campagne:

  • 1400+ paginabezoeken (waarvan meer dan 100 bezoeken in de eerste twee dagen!)
  • 300+ (unieke) websitebezoekers
  • 03.19 minuut gemiddelde bezoekduur
  • 3,5 pagina’s bekijkt een bezoeker gemiddeld

Bedankje en oproep om ook mee te werven

Enorm enthousiast ben ik over alle bereidheid (en de ondernomen acties) tot meewerven! De retweets vlogen me, vooral de eerste dag, om de oren. Ik zag op LinkedIn m’n berichtje onder meer bij collega’s en een oud-docent voorbij komen. En ik ontving zelfs van enkele onbekenden bericht dat ook zij vrolijk met me meewerven op onder meer Facebook, Hyves en Twitter! Aan allen die tot op heden hebben meegeworven: mijn hartelijke dank. Aan degenen die dat nog niet hebben gedaan een oproep om ook mee te werven!

Blijf dus vooral meezoeken en hou de site (feed) in de gaten voor updates.

De campagne  is op dit moment in@actief. Contact houden? Zoek me op: @wendyext of Link(edIn) me


 
 


Categorieën:., Updates

Tagged as:

1 reply

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s