Dromen mag toch?

Het was best een drempel om, inmiddels alweer een tijdje geleden, m’n eigen wervingscampagne te lanceren. Niet zozeer de uitvoering zelf, of de laatste druk op de knop voor livegang. De beslissing, díe was lastig: wil en ga ik dit echt doen? Ga ik mezelf écht als ‘product’ in de (arbeids)markt neerzetten?

image

Geen moment spijt
Ik kan je zeggen: ik heb er geen moment spijt van gehad en het heeft me bovendien veel opgeleverd. Onder andere mijn huidige baan bij Yacht <of eigenlijk ‘banen’) en heel wat bedankjes van mensen die geïnspireerd zijn geraakt en zelf ook een stap hebben gezet.

Werkgevers, recruiters en tipgevers: ik daag jullie uit
Door de brede ervaring die ik inmiddels heb opgedaan – en mogelijk door de aanhoudende aandacht voor m’n campagne – word ik nog wel eens benaderd voor werk. Geweldig principe, dat werkgevers (vaak recruiters) zich bij jóu melden, in plaats van andersom. Maar, zo bedacht ik me laatst… er is nog een overtreffende trap:

Zou het niet geweldig zijn om benaderd te worden voor de baan of opdracht die op dát moment helemaal aansluit bij je dromen, wensen en kunnen?!

Ja, natuurlijk! Daarom deze blog. Als experiment, test, pilot of hoe je het ook maar noemen wilt. Werkgevers, recruiters en tipgevers, ik daag jullie uit: wie meldt zich als eerste met een passende (interim) communicatieopdracht?

M@tch: HR + arbeidsmarkt + recruitment + communicatie  
Mijn huidige opdrachten lopen, hoe leuk ze ook zijn, ten einde. En ik wil graag mijn kennen en kunnen inzetten om HR, communicatie en arbeidsmarkt meer van elkaar te laten profiteren. Dat heb ik bijvoorbeeld bij de provincie Overijssel mogen doen, binnen het toenmalige cluster Cluster Arbeidsmarktcommunicatie (afdeling HR & Organisatie) en bij Mediavisie, specialist in arbeidsmarktcommunicatie. Wie maakt de gouden match? 😉

Verder kijken
En misschien zie ik hele leuke, interessante opdrachten in andere communicatie-deelgebieden over het hoofd. Ook daarvoor sta ik (natuurlijk) open. Ik ben op dit moment op m’n best in werk waarin advies en uitvoering samenkomen. O ja, erg wenselijk: bereisbaar vanuit Deventer, of met voldoende mogelijkheid om te flexwerken.

Uit de onzichtbaarheid: deel je dromen en wensen
Ik hoop tot slot dat meer werkzoekenden uit de onzichtbaarheid stappen en hun dromen en wensen kenbaar durven te maken. Tuurlijk, dat is best eng en het vraagt lef. Maar zoals je ziet kan het je ook veel opleveren. En ik hoop over een tijdje te mogen zeggen dat ook m’n nieuwe uitdaging gewerkt heeft: zoek je met me mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s