Welkom!

Wendy ExterkateDe websitetitel spreekt boekdelen, want, Wendy zoekt communicatiewerk Een nieuwe uitdaging op gebied van communicatie en/of (web)redactie. En dat vraagt, zeker gezien het ruime aanbod aan communicatieprofessionals, om onderscheidend vermogen. Tot uiting gebracht binnen deze campagnewebsite.

Ik hoor je denken… “Tijd te veel?”, “De wanhoop nabij?”. Niets van dat alles, want mijn huidige functie bij de provincie Overijssel is nog niet vervallen en vacatures zijn er te over. Wat mij heeft gedreven om deze campagne op te zetten? Lees meer over de aanleiding van deze campagnewebsite.

Zoekprofiel

Waar ik naar op zoek ben? Een baan, klus of opdracht, parttime of fulltime, op gebied van communicatie. Bijvoorbeeld als communicatiemedewerker, (arbeidsmarkt)communicatieadviseur of (web)redacteur. Mijn flexibiliteit is groo t, mijn interesses zijn breed én mijn motivatie om tot een goede m@tch te komen is hoog!
Bekijk mijn volledige zoekprofiel.

Werf mee

Zelf geen werk in de aanbieding, maar misschien wel een interessant netwerk? Of gewoon de behoefte om je steentje bij te dragen en iets goeds te doen voor een ander? Werf mee en spread the word, bijvoorbeeld met behulp van onderstaande knoppen of gewoon à la mond-tot-mondreclame.

Lees meer over meewerven.


De campagne is op dit moment in@actief. Contact houden? Zoek me op: #wendyext of Link(edIn) me